Agentschap

Het agentschap behartigt al meer dan 40 jaar de belangen van zowel de charterer(s) als de owners in de havens van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen & Gent (ARA).
Het agentschap garandeert een efficiënte afhandeling van de opdracht en coördineert de gehele ladingafhandeling incl. documenten, eigendomsdocumenten en douane afwikkeling met verschillende partijen en belanghebbenden. Het rapporteren, bijhouden stoptijden en het bewerkstelligen van een zo’n kort mogelijk verblijf van het schip in de haven zijn daarbij de belangrijkste doelstellingen. Door de jarenlange ervaring, grondige kennis en goede contacten in de haven kunnen wij snel inspelen op actuele veranderingen en lossen problemen snel en efficiënt op.

Naast het behartigen van de belangen van de charterer worden ook vaak de belangen van de rederij waargenomen middels een “owners agency” agentschap. Hierbij valt te denken aan het verzorgen van bepaalde activiteiten voor het schip zelf zoals o.a. bemanningswisselingen, bunker coördinaties, reparaties en inspecties. Het agentschap is AEO gecertificeerd hetgeen betekent dat het agentschap binnen de totale logistieke keten als een zeer betrouwbaar en veilig bedrijf wordt beschouwd door de douane authoriteiten. Het agentschap biedt een 24/7 service verlening en omdat het agentschap deel uitmaakt van Cargill BV is het een zeer solide, financieel sterk en betrouwbare partner in de haven.